Edukativni posteri za djecu: Top 5

Edukativni posteri za djecu

Neki dan smo na Instagramu objavili sliku našeg postera Četiri čarobne riječi s kojim se povuklo i pitanje gdje bi se sve taj poster trebao naći. Što sam više razmišljala o tome, skužila sam da sve rjeđe čujem da netko pozdravi prodavače kad uđe u dućan ili kaže hvala. Riječ oprosti spada u kategoriju ugroženih riječi, izumire. ‘Ha’ umjesto ‘molim’. Zovite me konzerva,  ali kad čujem da se klinci starijim osobama obraćaju s ‘ti’, poželim da kultura ponašanja postane obavezan predmet u školi, kad već nije doma.

Da skratim priču, edukacija! Od najmanjih nogu. Zato mi je jako drago što u našoj ponudi imamo edukativne dječje postere na koje roditelji i klinci super reagiraju. Mališani najčešće edukaciju povezuju sa školom, čak nečim dosadnim i monotonim, stoga smo kroz naše edukativne postere i vreće za igračke odlučili pokazati da nije teško naučiti abecedu, brojeve, osnove pristojnosti ili sve planete. Educirati klince može se i na zabavan način.

Evo koji su naši favoriti:

Četiri čarobne riječi

edukativni posteri za djecu
vreća za odlaganje igrački

Dijagonalni Sunčev sustav / Kružni Sunčev sustav

Abeceda / Brojevi

edukativni posteri za djecu
edukativni posteri za djecu

Operi zube

edukativni posteri za djecu

Riba ribi grize rep

edukativni posteri za djecu

P.S. Ako imate bilo kakve sugestije što bismo još mogli ili trebali napraviti od edukativnih postera, samo nam javite! 😉